Sådan gør vi

På corona.viborg.dk får du et overblik over, hvordan Viborg Kommune udmønter de tiltag, som myndighederne løbende sætter i værk for at minimere udbredelsen af coronasmitte.

Ledelsen i Viborg Kommune følger myndighedernes udmeldinger, så vi minimerer smitten med coronavirus mest muligt. Vi arbejder også løbende med, hvordan vi kan håndtere de såkaldt kritiske områder, hvor livsnødvendige og vitale opgaver skal varetages.

Åbent/delvist åbent eller lukket
Under de forskellige områder finder du sider, der viser, hvilke aktiviteter, services og tilbud der er åbne/delvist åbne, og hvilke er midlertidigt lukkede.

Det er vigtigt for os at understrege, at i det omfang vores medarbejdere kan arbejde hjemmefra, så gør de det. På samme måde kan megen undervisning, mødevirksomhed og anden kommunikation afvikles via mail, Skype eller andre kommunikationskanaler.

Vi opdaterer løbende
Informationerne på corona.viborg.dk bliver løbende opdateret. Det sker, når de statslige myndigheder eller Kommunernes Landsforening kommer med nye retningslinjer, og vi har vurderet, hvordan de skal udmøntes i Viborg Kommune.

Selve retningslinjerne fra de statslige myndigheder finder du her (opdateres løbende):

Den kontrollerede genåbning af Danmark (alle faser)

 

6. april 2020: De første trin i genåbning af det danske samfund

23. marts 2020:  Forlængelse af tiltag mod Covid-19

11. marts 2020: Nye tiltag mod Covid-19

Vi beder om forståelse for, at der vil være mange spørgsmål, som vi ikke kan besvare med det samme, når der løbende kommer nye udmeldinger fra myndighederne.

Al information om almindelig drift og sagsbehandling, finder du som altid på viborg.dk.


Venlige hilsner

Borgmester og direktion
Viborg Kommune

Sidst opdateret: 29.05.2020